Vakantiegids Houthalen-HelchterenSchuif het hectische leven van alledag even aan de kant en geniet volop van de warme, Limburgse gastvrijheid van Houthalen-Helchteren in het prachtige vijvergebied De Wijers.
Laat de kinderen veilig klimmen in een boom, pootje baden in een mediterrane waterplas of ravotten in een subtropisch zwemparadijs.


Trek je wandelschoenen aan, bewonder de traagheid van prachtige heidelandschappen en laat je verleiden door de lekkerste streekproducten in het land van bier, melk en honing. 
Of trap jezelf fit in de schaduw van eeuwenoude eiken en ontdek de mooiste sterrenplekjes.


Geniet van de rust aan de oevers van 1001 vijvers, picknick op een vlonder in het riet en laat je achterovervallen met een overheerlijk biertje op het terras van een prachtig oud kasteel.
Misschien klauter je liever in een pamperpaal of een luchtballon of wil je leren duiken, surfen of zeilen?


In Houthalen-Helchteren kan dat allemaal! Of je nu kiest voor een fietsweekend of een volledige gezinsvakantie, Houthalen-Helchteren staat garant voor gevarieerd plezier in het groen.
 Klik op de afbeelding en laat je inspireren.
Veel leesplezier.


Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  04-05-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Toerisme Houthalen-Helchteren

Houthalen - Helchteren
05-05-2020

Verschillende lussen, op en naast het bestaande fietsroutenetwerk, brengen je naar de mooiste, vaak verborgen plekjes van onze gemeente.Fiets dwars doorheen de vakantieparken Hengelhoef en Molenheide, maak kennis met het unieke verleden van Meulenberg of laat je verrassen door het prachtige groen en de stilte van de natuur.Onderweg kan je even rusten met een lekker hapje of drankje bij...


Meer info

Toerisme Houthalen-HelchterenAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het