KAS CHRISTIAENS (14) UIT DRONGEN BESTE NATIONAL GEOGRAPHIC JUNIOR‐FOTOGRAAF 2018De foto van de uit Drongen afkomstige Kas Christiaens is door de vakjury uitgeroepen tot winnaar in de categorie RAAR MAAR WAAR. Zondag kregen alle winnaars van de National Geographic Fotowedstrijd hun award uit handen van de jury.

Kas Christiaens haalt veel inspiratie uit natuurdocumentaires en trekt er zelf ook op uit om in de natuur de beste beelden te zoeken. Zo bracht hij uren door in lokale bossen in de vrieskou om herten te fotograferen. Hij startte met fotograferen nadat zijn zus een camera wou kopen, verslond een handboek manuele fotografie en combineert dit nu met de technische kant van het drone vliegen. Geen verrassing dus dat zijn foto 'Verloren ziel of verloren fiets' met een drone gemaakt werd. Later wil hij liefst met fotografie bezig blijven, met een studie als bioloog als back-up.

Juryprijs voor Jorgo Kokkinidis uit Genk.

In de categorie MENS mocht Jorgo Kokkinidis uit Genk de hoofdprijs in ontvangst nemen. ‘Woman working on the field in the early morning’ werd genomen in Myanmar. “De foto oogt schilderachtig en had in een andere tijd het werk van een Hollandse meester kunnen zijn. De landbouwster graaft een pad voor zichzelf, dat zorgt voor symboliek en voegt emotie aan het beeld toe. De foto valt technisch op door goed gebruik van het licht, waardoor de aardekleuren tot hun recht komen,” zo staat in het juryrapport.

Bekijk hier alle winnende foto's van de National Geographic Fotowedstrijd 2018 en van de Junior wedstrijd
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Nataly Guns
 
Op:  19-11-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 


AdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het