Nieuw bier luidt nieuwe generatie brouwers en nieuwe productiesite in, een brug tussen verleden en toekomst.Heerlijke bieren met eerbied en respect voor de generatielange traditie en met de perfecte smaakbalans om uw dorst te lessen, om te klinken met vrienden, om iets unieks te vieren of gewoon voor de gezelligheid... Klinken met schuimende kwaliteit... iets waar Brouwerij De Ryck al 133jaar en 5 generaties lang  prat op gaat!  

Na een nieuwe loods en nieuwe tanks kon  - met het vooruitzicht van een warme zomer - ook een nieuw biertje niet ontbreken. Een achtste heerlijkheid vervoegt het gamma van Brouwerij De Ryck, gloednieuw en totaal verschillend van de bestaande bieren maar met een naam en receptuur geworteld in de traditie van de brouwerij én met een knipoog naar de toekomst.

Clément De Ryck - tweede generatie brouwer van brouwerij De Ryck - voerde na WOI niet  enkel de struggle om in veranderde tijden de brouwerij opnieuw op te starten en te laten  floreren onder de Herzeelse Kerktoren en deels een (ver)nieuw(d)e koers te varen, maar had  toen bovenal de missie een smaakvol & atypisch hoge gistingsalternatief te creëren voor de  doordeweekse pils; een bier met een doordrinkbaar karakter én een koppige eigenheid, waar  de mix van pure ingrédiënten een palet aan smaken als signatuur van de brouwer zijn.  Clément creëerde de Spécial De Ryck; tot op de dag van vandaag het vlaggenschip van  Brouwerij De Ryck. Vandaag gaan de brouwers van brouwerij De Ryck dezelfde moeilijke  uitdaging aan, … Ze willen met de vernieuwde site hun vertrouwde locatie verankeren in  moderne tijden en vieren dit door een heerlijk,  pittig, lichtblonde doordrinker van 5% alc. vol.  te creëren met een k/h-oppig kantje, want elke gelegenheid is ”spéciale” genoeg om er van te  genieten en op te klinken …   meet                                ... Santé!                              

 Laat die warme zomeravonden maar komen!
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  31-05-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over Brouwerij De Ryck

Herzele
05-10-2017

Brouwerij De Ryck in de kijker op TV OOst Meer info: Klik hier


Meer info

Brouwerij De Ryck
Herzele
+2
14-09-2017

DRIEVOUDIG GOUD VOOR AREND TRIPEL VAN BROUWERIJ DE RYCK DERDE KEER VERKOZEN TOT BESTE TRIPEL VAN EUROPA OP DE EUROPEAN BEER STAR 2017 IN MÜNCHEN Herzele - Brouwerij DE RYCK, de 131-jaar en 5 generaties ‘ryck’e brouwerij uit Herzele en kleinste lid van de Belgian Familty Brewers valt opnieuw in de prijzen. Op de European Beer star in München in de categorie...


Meer info

Brouwerij De RyckAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het