SC Aarschot – SC Lokeren-Temse: eindstand 0-1De Sporting supporters werden vergast onder een striemende regen, maar wel met een traktatie van Steven De Proost, thuis in Aarschot. Mooi gebaar van de bestuursman.
Eens de bal ging rollen waren ook de hemelsluizen geledigd en konden we ons gaan focussen op de match. In ieder geval een betere grasmat dan in Berlare.
Na zes minuten een eerste kans voor Lokeren-Temse. Een voorzet van De Cuyper tot bij Oliveira, maar hij besluit naast.
9e minuut, een gevaarlijke voorzet Cabumi wordt door Alaerts in eigen doel gekopt : 0-1.
Luyckx met een actie, foutief gestopt. Huygens trapt de vrijshop maar doelman Vranckx zweeft de bal knap uit de winkelhaak.
16e min : Cabumi vanaf de zijkant met een voorzet-trap, doelman Vranckx duwt het leder van onder de lat.
Knappe actie van Cabumi op links, de bal belandt bij Telen die hard uithaalt, maar Vranckx ligt alweer in de weg.
Acht minuten voor de rust nog eens een mooie aanval. Een voorzet van Tjendo De Cuyper, Alec Luyckx komt maar net te kort om in doel te werken.Er zat in de eerste helft maar weinig (Aar)schot in de zaak. De thuisploeg had zijn handen vol en kwam er zelf nauwelijks uit.

Na de pauze komen Depotre, M. Goossens, Lokando, Aerts, De Wilde, De Man en Van Moerzeke in de ploeg.
Een mooie dribbel van Preben De Man, op weg naar de doelman wordt hij in de rug geduwd. De scheidsrechter ziet er geen strafschop in.
Een oprukkende Van Moerzeke mooi naar buiten tot bij De Cuyper die zet perfect voor tot bij de Oliveira. Maar het schot van onze nummer elf wordt door Vranckx knap geweerd.
Na twaalf minuten in de eerste helft moet Depotre zijn kunnen tonen op een schot van Lardaux. Puike redding.
Siali komt dan in de ploeg voor De Cuyper. En Siali toont meteen zijn gretigheid. Een harde voorzet van hem wordt bijna door De Man in doel gewerkt.
De Oliveira, door De Man alleen op doelman Vranckx afgestuurd, kan niet scoren. Het Aarschotse sluitstuk zit er opnieuw goed tussen. Aan de afwerking moet er bij de tricolores nog gesleuteld worden.
De bezoekende druk neemt wat af, Aarschot komt iets meer en Depotre moet zijn tweede redding van de partij brengen.
Hoekschop van De Man, de Oliveira kopt maar weer is daar die dekselse Vranckx die redt.
Siali nog met een diepe bal die door De Man naast wordt geduwd.
Zo blijft het 0-1, een verdiende maar zuinige zege.

Ploegopstelling : Espeso, Schürmann, B. Goossens, Laurens, Huygens, De Langhe, Telen, Luyckx, De Cuyper, Cabumi en Oliveira.
Wisselspelers : Depotre , M. Goossens, De Wilde, Lokando, Verbist, Aerts, Siali, El Madkari, Van Moerzeke en De Man
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  31-08-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KSCLokeren-Temse

Lokeren
18-10-2020

Voorlopig geen trainingen… Het bestuur van SC Lokeren-Temse en de coach hebben samengezeten om de beslissing van Voetbal Vlaanderen te bespreken en te bekijken hoe de nu te volgen weg er moet uitzien. Men besliste alvast om deze week de trainingen niet te laten doorgaan.Afgelopen dinsdag werden spelers en omkadering preventief getest op mogelijke besmetting met COVID-19. Al die tests...


Meer info

KSCLokeren-Temse
Lokeren
06-10-2020

Het bestuur van onze club heeft in de vooravond beslist om Karel Fraeye aan te stellen als nieuwe hoofdcoach bij Lokeren-Temse. Hij neemt met onmiddellijke ingang alle taken over van Yves Van der Straeten.Het verschil in voetbalvisie, noodzakelijk voor de uitvoering van onze sportieve ambitie en strategie, is de drijfveer voor deze beslissing.Het bestuur wenst Yves en zijn team (Gert Huyghe,...


Meer info

KSCLokeren-Temse
Lokeren
06-10-2020

Lokeren-Temse heeft zich op de valreep nog versterkt met Nando Nöstlinger (22), een Belgische speler met Oostenrijkse roots. Hij moet ons verdedigend middenveld versterken.Nando Nöstlinger werd geboren in Antwerpen en woont er ook, maar hij kreeg een groot stuk van zijn voetbalopleiding bij Anderlecht. Hij speelde er tot zijn 19 jaar. Na een jaartje bij de beloften van Rapid Wien,...


Meer info

KSCLokeren-Temse
Lokeren
20-09-2020

Preben De Man is lang geen onbekende voor wie Sporting Lokeren van nabij volgt. Toen hij pas 16 werd, kwam hij al aansluiten bij de A-kern. Uiteindelijk lukte het niet helemaal bij Sporting, maar nu is Preben terug, naar eigen zeggen “beter dan ooit”.“Ik ben een Dendermondenaar. Toch begon ik in Hamme met voetballen, niet in mijn thuisstad. Nu ja, hoe gaat dat? Hamme was even...


Meer info

KSCLokeren-TemseAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het