“Comme Chez SKPH”-concept, een eetfestijn in eigen bubbel.Door de huidige coronacrisis is SK Pepingen-Halle genoodzaakt om hun traditioneel eetfestijn om te toveren naar een eetfestijn in eigen bubbel. Met het “Comme Chez SKPH” - concept willen ze iedereen laten genieten van de heerlijke maaltijden, desserten en streekbieren… met andere woorden genieten van de eetfestijn atmosfeer. Op het menu staat o.a. plat special, balletjes in tomatensaus en witloof in hesp.

Zoals vele verenigingen is de voetbalvereniging financieel afhankelijk van initiatieven als tornooien, eetfestijnen en kantine om het jaarlijks werkingsbudget rond te krijgen. Vandaar dit nieuwe initiatief. De club was zeer aangenaam verrast met de hoeveelheid bestellingen tijdens hun 1ste Lasagne takeaway eind augustus.  

Alle nodige info om te bestellen en de club te steunen vind je op de clubwebsite  https://www.skpepingenhalle.be/. Bestellingen kunnen gedaan worden tot en met 22 november 2020.

Op 28 november tussen 10 uur en 18 uur en op 29 november tussen 10 uur  en 12 uur kunnen de bestellingen afgehaald worden op twee verschillende sites (Vroembos Pepingen en Kruisveld Halle).

Door de huidige Coronamaatregelen wordt er gevraagd om een tijdstip van afhaling aan te duiden. Zo kan er enerzijds een goede spreiding gegarandeerd worden anderzijds een vlotte bediening.
Verder is er ook de mogelijkheid om de maaltijd te laten leveren. Dit zal op zondagvoormiddag gebeuren tussen 9 uur en 12 uur en dit voor een meerprijs van 2,50 € per levering (enkel voor Groot Pepingen en Groot Halle). Leveringen aan huis kunnen uitzonderlijk, bij de levering, cash met gepaste munt betaald worden.

 

Met je bestelling steun je rechtreeks alle club initiiatieven.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  16-11-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Eeklo
05-03-2021

Natuurpunt en Partners Meetjesland vzw heeft de publicatie ‘Verken de Meetjeslandse natuurgebieden van Natuurpunt’ uitgebracht.In deze brochure stelt de vereniging 14 toegankelijke natuurgebieden voor. Lockdown als aanleidingDe laatste jaren, en zeker sinds de eerste lockdown in maart 2020, ziet Natuurpunt een spectaculaire stijging van het aantal bezoekers in haar natuurgebieden....


Meer info

PRpress
Assenede
05-03-2021

Een overzicht van alle toegankelijke Natuurpunt-gebieden in het Meetjesland, een mooier lentecadeau voor 2021 konden we niet bedenken!Klik op de afbeelding en laat je inspireren.Veel leesplezier.


Meer info

PRpress
Hechtel - Eksel
05-03-2021

Klik op de afbeelding en laat je inspireren.Veel leesplezier.


Meer info

PRpress
Zonder gemeente
05-03-2021

De World Photography Organization heeft de finalisten en fotografen bekend gemaakt voor de Professional wedstrijd van de Sony World Photography Awards 2021. Bij de genomineerde fotografen staan twee Belgen op de shortlist. Wesley Dombrecht uit Dentergem dingt mee naar de award in de categorie Stilleven, terwijl Arvind Jayashankar uit Brussel genomineerd is in de categorie Architectuur. Ze maken...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het