Winnende zomerzwemmersHet stedelijk zwembad bestaat 50 jaar en dat vieren wij het hele jaar door met een feestelijk programma.

 

Kom zwemmen en win!

Onder alle zwemmers die komen zwemmen tijdens de publieke zwemuren, worden maandelijks 2 winnaars geloot. De eerste krijgt een 20-beurtenkaart, de tweede een mooi badlaken.

 

Winnaars juli

De gelukkige winnaars van de maand juli zijn Zr. Lutgardis en Fabienne Kinsabil.

 

Zuster Lutgardis (52 jaar) komt al ongeveer 10 jaar lang wekelijks zwemmen, ofwel samen met een vriendin, soms met enkele leerlingen van het internaat of met medezusters van de Zusters van Liefde uit Kortemark. Zij wint een 20-beurtenkaart.

Fabienne Kinsabil (53 jaar) uit Ichtegem komt sinds 2 jaar meerdere keren per week zwemmen samen met haar vriendinnen en dat doet haar goed voor haar gezondheid. Zij werd uitgeloot en kreeg uit handen van de schepen van sport, Rita Dewulf en omringd door haar zwemvriendinnen een badlaken met het logo van de stad Torhout erop.

 

Grootouderzwemmen

In augustus kunnen grootouders nog steeds gratis komen zwemmen met hun kleinkinderen (-14 jaar). Samen sporten, spelen en beleven in ons zwembad, en dat de ganse zomer lang!

 

Opblaasstructuur

Van 26 tot 31 augustus is het terug ravotten geblazen. Een opblaasbare structuur dobbert elke namiddag in het water. Benieuwd welke we deze keer in petto hebben? Kom dan zeker een kijkje nemen.

 

Kom in september kennis maken met de Torhoutse zwemverenigingen

In september kan je kennis maken met het verenigingswerk in het zwembad:

-      De Torhoutse zwemclub Thor zet haar zwemtrainingen open: kom naar de recreatieve en competitiezwemtrainingen. Wie wil starten met werken aan zijn conditie kan bij de 'Start to Swim' terecht.

-      Bij de Jaws kan je terecht voor initiaties snorkelen op maandagavonden.

-      De Blue Dolphin Diving Team leert je duiken met flessen.

-      Op donderdagnamiddag om 16 uur is er aquagym voor mensen met en na kanker.

-      Op vrijdag van 15 tot 16 uur is er seniorenzwemmen en hydrobic 50 + (afwisselend om de 14 dagen)

-      Op donderdagnamiddag is er zwemmen voor mensen met een beperking.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-08-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Torhout

Torhout
08-12-2019

Het lokaal bestuur Torhout stelt u met fierheid het meerjarenplan 2020-2025 voor, een breed gedragen toekomstplan dat op 16 december op de gemeenteraad wordt voorgelegd."Het wordt onze leidraad om de kwaliteit van het leven in Torhout verder actief in handen te nemen en kwam tot stand met een brede betrokkenheid van de bevolking (bevragingen, wijkgesprekken, adviesraden,...) en na een...


Meer info

Torhout
Torhout
13-11-2019

Het Museum Torhouts Aardewerk beheert sinds meerdere decennia een omvangrijke verzameling van Torhouts en Vlaams kunstaardewerk. Het is een unieke collectie keramische voorwerpen en archivalia uit de rijke Vlaamse pottenbakkersgeschiedenis. Het Lokaal Bestuur Torhout wil - in samenwerking met Erfgoedinzicht, Departement Cultuur van de Vlaamse Overheid - deze collectie digitaliseren. Dit bestaat...


Meer info

Torhout
Torhout
22-10-2019

De vijftigste verjaardag van het Torhoutse zwembad wordt gevierd met een zwemmarathon voor De Warmste Week op 14 november. Zwemmen doe je meestal alleen, maar deze keer niet. Het wordt een echte teambeleving waarbij we samen zwemmen voor het goede doel. Zoek enkele vrienden bij elkaar (maximum 5) en vorm een marathonteam. De opdracht is eenvoudig: zwem met je team in aflossing gedurende 25...


Meer info

TorhoutAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het