Hulp aan FilipVorige week heb ik als voorzitter van de Krottegemse Ransels en als maat Ex-Baron van Krottegem Filip Maekelberg bezocht in het UZ Gent. Op zondag 11 augustus jl. sprong hij bij een uitslaande brand uit het raam van zijn appartement. Hierbij werd hij levensgevaarlijk gewond, met zware brandwonden. Hij lag lang in een kunstmatige coma, maar is nu lichtjes aan de beterhand. Hij houdt er ondanks alles de moed in. Als ik hem zei dat hij een sterke kerel was, was zijn antwoord: "Ben van Krottegem, hé!"
Filip is echter alles kwijt. Hij zal alle hulp kunnen gebruiken wanneer hij eenmaal het ziekenhuis zal mogen verlaten. De Krottegemse Ransels organiseren daarom de actie 'Hulp aan Filip', die zal bestaan uit verschillende activiteiten.

 

Om te starten hebben we bankrekening nr. BE02 1030 6295 9940 geopend onder de naam Hulp aan Filip, waarop iedereen die dat wenst financiële hulp voor Filip kan storten.

 

Op een nog nader te bepalen datum dit najaar organiseren we een benefiet, waarvoor we op zoek zijn naar sponsors en vrijwilligers. Meer info volgt binnenkort.

 

Iedereen die dat wenst kan tot 4 oktober 2019 goederen zoals meubels, keukenmateriaal, kledij e.d. binnenbrengen. De familie van Filip zal dan beslissen wat hij kan gebruiken en al het overige zal mits akkoord van de schenkers verkocht worden op de Krottegemse Rommelmarkt die doorgaat op zondag 6 oktober 2019. De opbrengst van de verkoop gaat uiteraard integraal naar Filip.

 

Verder starten we binnenkort  de verkoop van steunkaarten Hulp voor Filip en postkaarten met foto’s aangebracht door de fotoclub Krottegemse Potrettetrekkers. Uiteraard zijn we ook voor deze acties op zoek naar vrijwilligers.

 

Wie goederen wenst te schenken, zich graag wilt aanmelden als vrijwilliger of over een van de vermelde acties verdere info zoekt, kan contact opnemen met Frank Wauters, 0475/63.06.51, frankwauters@opael.be.
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media support

Maldegem
23-01-2020

Wij moesten gisteren in de pers vernemen dat de enige gemeentelijke basisschool De Kruipuit wordt afgestoten naar een onderwijskoepel, want onderwijs is volgens het bestuur van Open VLD, N-VA en Merlaan geen basistaak van de gemeente.Er is bij deze beslissing opnieuw geen enkele vraag of communicatie met de inwoners geweest, met betrokkenen, of met de politieke vertegenwoordigers in Maldegem....


Meer info

Redactie inVlaanderen Media support
Dendermonde
21-01-2020

Dat een goede nachtrust van levensbelang is voor een goede gezondheid, hoeven we je niet te vertellen. Toch is het in de praktijk niet goed gesteld met onze slaap: zo’n 30 procent van de bevolking ervaart wel eens slaapproblemen. KWB Schoonaarde organiseert een vormingssessie rond dit brandend actuele thema. Veel Belgen slapen slecht, we zijn koploper in het gebruik slaap- en...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media supportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het