Zorgvakantie op maat van de klantHet gebouw met 2 vakantiehuizen ligt aan de rand van het dorp Leke met vrij zicht over de omringende velden. Het betreft een halfopen bebouwing waarbij het huis van de  eigenaars grenst aan twee vakantiehuizen met een eigen naam. Beide huizen zijn afzonderlijk vergund en hebben een aparte ingang. Er zijn voldoende eigen parkeerplaatsen met zelfs een speciale parking voor de mindervalide. ‘t Lappersfort heeft een nieuwe aparte fietsstalling/rokersruimte.

Deze verblijfplaatsen zijn bereikbaar met het openbaar vervoer, wij voorzien in een afhaaldienst - door ons tegen geleverd en tegen betaling - aan het station in Diksmuide.

 

De vakantiewoning ‘t Lappersfort kan tot 8 personen herbergen en beschikt over een complete, mooie en net onderhouden woning met een Vlaams accent voor het interieur.

Al het nodige voor uw dagelijks comfort is aanwezig alsook is de benedenverdieping toegankelijk voor mensen met een beperking. Het huis kreeg 3 sterren. Bij dit huis is een weide met zithoekjes met  tuinmeubilair, pool, BBQ, kampvuur faciliteit en verschillende outdoor gezelschapsspelen.

 

Loft André is een vakantiewoning voor 2 personen gelegen aan de zijkant van huize Lappersfort. Het betreft een knus ingerichte zolder voorzien met faciliteiten voor uw dagelijks gebruik, uitgezonderd een wasmachine en afwasmachine. Op het kleine terras is er zicht tot aan de kuststreek en het houtland. Deze loft kreeg 2 sterren. De gasten van loft André mogen ook gebruik maken van de weide.

 

Vrijwilligersaanbod tegen betaling of gratis:

  • Mensen kunnen beroep op mij doen om hen bij te staan bij het bereiden van hun maaltijd of om deze op smaak te brengen met de kruiden uit de eigen tuin
  • Wil de zorggever er eventjes alleen op uit, dan kan er oppas voorzien worden
  • Ook nachtoppas is van toepassing
  • Toezicht op de honden wanneer mensen iets willen gaan bezoeken waar honden niet zijn toegelaten of een bioscoop bezoek willen doen tijdens hun vakantie met de hond.

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Vakantiewoning ‘t Lappersfort
Boek nu

 
Op:  12-05-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het