AANGIFTE PERSONENBELASTINGONLINE OF OP AFSPRAAK IN HET STADHUIS

 

Personen die de aangifte moeilijk alleen kunnen invullen en/of slecht te been zijn en niet tot in de kantoren van Waregem of Kortrijk geraken, kunnen – enkel - op afspraak terecht in het stadhuis van Harelbeke. De plaatsen zijn beperkt, vandaar de nadruk op voormelde doelgroep.

Jouw aangifte gemakkelijk en snel invullen?

Dat doe je online via MyMinfin.be.

  • Met itsme® op je smartphone. Download de app en activeer ze met je identiteitskaart of bankkaart. Vervolgens gebruik je een code om in te loggen.
  • Met je identiteitskaart, een kaartlezer en pincode.


Jouw gedeeltelijk vooraf ingevulde aangifte of jouw voorstel van vereenvoudigde aangifte is online beschikbaar vanaf mei. Je hebt hier dus toegang toe, zelfs al heb je jouw papieren aangifte nog niet ontvangen.

Heb je een vraag?
Raadpleeg de FAQ van FOD Financiën (www.fin.belgium.be).
Contacteer het Contact center van FOD Financiën, via het formulier online of op 0257 257 57 (normaal tarief – elke dag beschikbaar van 8 tot 17 uur).

Heb je een voorstel tot vereenvoudigde aangifte ontvangen?
Zijn je gegevens juist en volledig? Dan moet je niets doen. Je ontvangt automatisch je aanslagbiljet (belastingberekening).

Zijn de gegevens niet juist? Dan moet je ze corrigeren op MyMinfin.be of via het papieren formulier.

Je wilt je aangifte laten invullen?

Experten van FOD Financiën helpen je in mei:

  1. In het stadhuis van Harelbeke op woensdag 15, donderdag 16 mei, woensdag 22 en donderdag 23 mei 2019 – telkens van 9 tot 12 en van 13 tot 16 uur en dit enkel op afspraak via 056 733 317.
    Let op: Breng zeker jouw identiteitskaart mee. Kom je voor iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee én een volmacht.

 

  1. In de belastingkantoren van de FOD Financiën (open van 9 tot 12 en in juni van 9 tot 15 uur): Je kan terecht op eender welke locatie, ook buiten jouw regio. De volledige lijst vind je op www.fin.belgium.be > particulieren > aangifte 2019 > invulsessies.
  • Waregem – Het Pand 305
  • Kortrijk – Hoveniersstraat 31
  • Roeselare – Rondekomstraat 30
  • Oudenaarde – Marlboroughlaan 4

 

Invulsessie in Ringshopping Kortrijk op zaterdag 18 mei tussen 10 en 18 uur
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  25-04-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Harelbeke

Harelbeke
08-12-2019

Eén van de eerste acties onder deze noemer is de uitrol van een gloednieuwe betaal- en cadeaukaart ‘Oarelbeke Weireldkoarte’ vanaf 9 december 2019.De betaalkaart is in de eerste plaats een digitale cadeaubon die het huidige papieren systeem vervangt. De papieren bonnen blijven uiteraard geldig bij de deelnemende handels- en horecazaken tot de vermelde vervaldatum. Schepen van...


Meer info

Harelbeke
Harelbeke
22-10-2019

Vanaf 6 januari werkt het stadhuis van Harelbeke uitsluitend op afspraak. Dit betekent dat je niet meer moet wachten en langskomt op een moment dat voor jou past. De diensten in het stadhuis werken vanaf 6 januari 2020 op afspraak. Je kan jouw afspraak al vastleggen (online, telefonisch of aan het onthaal) vanaf december.Het is heel eenvoudig om via je computer of smartphone een afspraak vast te...


Meer info

Harelbeke
Harelbeke
17-10-2019

Het schepencollege besliste om het dossier over het nog te bouwen paviljoen aan de Leie stil te leggen. Er is lange tijd geprobeerd om er een haalbaar en betaalbaar verhaal van te maken met een duidelijke meerwaarde voor het nieuwe marktplein, maar die pogingen zijn mislukt. Het traject startte nochtans veelbelovend. Schepen van stadskernvernieuwing Tijs Naert: “Het stadbestuur wou het...


Meer info

Harelbeke
Harelbeke
17-10-2019

In Harelbeke vieren we niet alleen de Dag van de Klant, maar worden ook de handelaars zelf beloond voor hun harde werk. Het handelscomité en UNIZO Leiekracht reiken immers elk jaar twee prijzen uit aan handelaars die zich inzetten om van de Dag van de Klant een speciale gebeurtenis te maken voor hun klanten.De prijzen gingen dit jaar naar Nathalie en Claude van juwelierszaak B-Trendy in de...


Meer info

HarelbekeAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het