Den ijsbeerDen ijsbeer maakt ijs en ijstaarten van koeverse melk, ook de pannenkoeken en dessertbuffet zijn hemels lekker!

Laat je lekker verwennen met al wat zoet en lekker is, ook voor een streekbiertje of een sapje van de dag kan je hier terecht!
Ook wandelaars en fietsers zijn bij ons aan het goede adres, bijvoorbeeld voor een ijsje of een drankje op ons zomerterras.
 


AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, RECHT VAN 'T HOF

Dé plek voor ambachtelijk ijs en ijstaarten in de West-Vlaamse gemeente Meulebeke. Elke dag opnieuw werken we met passie en liefde voor ons vak in onze boerderij. Het resultaat van die passie en liefde vindt u dagelijks in het aanbod van onze hoevewinkel.

Dagverse melk, yoghurtdrink, volle yoghurt, ambachtelijk roomijs, ijstaarten, frisco's, mini frisco's, berenpoten, ijscoupes, sorbets, aardappelen, ajuin en producten van collega landbouwers.....5 soorten kaas van collega landbouwers, confituur, propolis, paardenmelk, honing,paté, hoofdvlees, koetong, rilette,.....!!!Onze boerderij is gelegen op de grens van Meulebeke met Ingelmunster.

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
den ijsbeer
 
Op:  24-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het