Stijlvol in alle rust logerenB&C Vakantiewoning is een totaal gerenoveerde paardenstal, maar de authenticiteit en karakter van het gebouw zijn in grote mate bewaard gebleven. De vergunde vakantiewoning is voorzien van alle comfort en geschikt voor 8 personen.

Het is een met alle confort mooi, stijlvol gezellig huisje in de Westhoek waar jullie als gasten met volle teugen kunnen genieten van de rust en de natuur...
Verder kunnen jullie beschikken over gratis wifi en televisie.
 

GELIJKVLOERS
Op de gelijkvloers bevinden zich een ingerichte keuken met vaatwasser, een eetkamer, een ruime zithoek, een slaapkamer met dubbel boxspring bed en een badkamer met inloopdouche en wc.
 

BOVENVERDIEPING
Op het bovenverdiep zijn 2 slaapkamers met dubbele boxpringbedden die je kan omvormen naar 4 eenpersoonsbedden. Verder is er een polyvalente ruimte met TV en een zetel uitvouwbaar naar een dubbel bed, een kinderbedje en een wc met toiletmeubel. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen kleerkast en een bureautje met de nodige internet aansluitingen.
 

TUIN
De grote tuin is volledig Uw privéterrein, met tuinhuis, overdekt en open terras, gazon, petanquebaan, buitendouche en het genot van de neerhofdieren, paarden, kippen... krijgt U er zo maar bij. Het vakantiegevoel is nooit ver weg door de stilte en rust die het geheel uitstraald.

 

Auto's, moto's en fietsen kunnen volledig op Uw privé parking gestald worden.
In het huisje willen we het liever rookvrij houden.  Huisdieren zijn niet toegelaten.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
BC-vakantiewoning
Boek nu
 
Op:  10-07-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het