Automotive e-commerce platform TuuTuuT sluit structurele samenwerking af met de gevestigde 2ehands merken: My Way en Audi Approved PlusMy Way Certified used cars & Audi Approved :plus , de officiële labels voor tweedehandswagens van de merken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen commercial vehicles, onderdeel van de grootste distributeur van auto’s in België, gaat een samenwerking aan met TuuTuuT, het beloftevolle platform voor digitale autoverkoop in Europa.

In de volgende weken zal het zijn online zichtbaarheid uitbreiden door hun volledige aanbod op TuuTuuT aan te bieden: al hun officiële verdelers in België zullen hun voorraad publiceren op het platform TuuTuuT om zo de rotatie van deze voorraad te optimaliseren.

TuuTuuT zal de lead voor de dealer mee opvolgen en begeleidt de koper op een snelle en efficiënte manier naar de meest voor de hand liggende mobiliteitsoplossing.  

 

“Als referentiespeler die overigens dit jaar 20 jaar actief is op de Belgische markt,  willen de kwaliteitslabels labels MyWay en Audi Approved :plus de Belgische automobilisten innovatieve oplossingen aanbieden voor een steeds eenvoudigere en meer efficiënte mobiliteit. In deze context geeft de samenwerking tussen TuuTuuT en de verdelers binnen ons distributienetwerk ons de mogelijkheid om een nieuwe en extra kwaliteitsservice aan te bieden in België”, aldus Walter van Schevensteen, Used car manager bij D’Ieteren.

 

Eén jaar na zijn lancering in België telt TuuTuuT al meer dan 15000 voertuigen permanent in de aanbieding en werden en vonden er al meer dan 65000 wagens de weg naar de klant.

Dankzij de samenwerking met My Way en Audi Approved :plus kunnen wij ons aanbod uitbreiden met 25% én zo met een 20000 kwalitatieve wagens een alles dekkend aanbod naar de klant brengen alsdus John Calemeyn, oprichter en CEO van TuuTuuT.

 

TuuTuuT ondersteunt met zijn platform voor professionals de cruciale online sales journey

Deze samenwerking staat ook in het teken van een nieuwe dienst die TuuTuuT lanceert, speciaal voor de autoprofessionals. Naast het aanbieden van de klassieke marktplaats, kunnen die professionals voortaan genieten van de vele voordelen van extra services zoals leadopvolging en actieve verkoop van hun voorraad.  

Zelfstandige verhuurders en franchisenemers, garagehouders, concessiehouders, koetswerkherstellers en handelaars kunnen hun auto’s online plaatsen op een no cure no - pay basis. TuuTuuT waakt over de vlotte leadopvolging en degelijke afhandeling van het salesdossier.

John Calemeyn: “TuuTuut is meer dan ooit klaar om te kunnen samenwerken met de grote spelers van de branche, zoals My Way certified used cars & Audi Approved :plus Met deze samenwerking en de openstelling van ons platform voor professionals kunnen wij TuuTuuT in België maar ook daarbuiten laten groeien  en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de online aankoopbehoefte van de klant die door COVID19 alleen nog maar versterkt is.

 

Ontdek het brede aanbod op  www.tuutuut.com, www.myway.be en www.audiapprovedplus.be

 

 

Over D’Ieteren Auto

D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om het sociale leven van de burgers te verbeteren dankzij vlotte, toegankelijke en duurzame mobiliteit. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

Surf ook naar www.dieteren.be

 

Over TuuTuuT

TuuTuuT is een snelgroeiend e-commerce automotive platform voor autoprofessionals en particulieren in Europa. TuuTuuT biedt een 100 % online ervaring, van de autozoektocht  tot en met de ondertekening van het contract én de levering aan huis. TuuTuuT streeft ernaar de online aankoop eerlijk, transparant en eenvoudig te maken, met respect voor elke autoprofessional.

Onze Slogan: Don’t Worry, Drive Happy!

Surf ook naar www.tuutuut.com
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  17-08-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Pepingen
29-11-2020

Ondanks het feit dat de vergunningsprocedure voor de bouw van een waterzuiveringsinstallatie in de Kareelstraat nog lopende is, wil Aquafin een perceel landbouwgrond van 60 are aankopen. Gezien de kwalificatie openbaar nut van toepassing is en omdat men snel vooruit wil, betaalt men een royale vergoeding van 8 euro per m².Verrassend besliste de gemeenteraad op 24 november om tegelijk en aan...


Meer info

PRpress
Ieper
29-11-2020

Vrijdag werd na het nationale overlegcomité duidelijk dat lokale besturen opnieuw studieplaatsen mogen inrichten. “Het is een vraag van vele studenten die we moeten kunnen waarmaken onder strikte voorwaarden. Een goede studieomgeving is cruciaal voor goede studieresultaten maar ook voor het mentale welzijn van de studenten”, stellen Ieperse jongerenvoorzitter Jordy Dehaene en...


Meer info

PRpress
Pepingen
29-11-2020

Sluikstort is één van de zaken waar mensen zich het meest aan ergeren en de opruiming ervan kost elke inwoner van Pepingen ook behoorlijk wat geld. Recent vroeg een raadslid de cijfers van het aantal sluikstort meldingen in Pepingen op*. Uit de cijfers blijkt dat het aantal meldingen in het voorbije jaar afnamen. Merkwaardige cijfers als blijkt uit rondvraag in Pepingen dat het...


Meer info

PRpress
Leuven
28-11-2020

De coronacrisis heeft ieders leven dooreen geschud. Ook mentaal weegt de situatie door. Dat is zeker ook het geval voor mensen die in een woonzorgcentrum wonen. Afstand moeten houden, weinig of geen bezoek kunnen ontvangen en afscheid nemen van andere bewoners: emotioneel en mentaal vraagt deze situatie erg veel. Het is belangrijk om samen te kunnen verwerken wat er gebeurd is en nog gebeurt.De...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het