Nina Derwael wordt het gezicht van TRIXXOTweevoudig wereldkampioene gaat met TRIXXO voor goud

 

HOESELT - Belgische sportvrouw van het jaar Nina Derwael en TRIXXO hebben een samenwerkingsakkoord gesloten. De Truiense topturnster wordt in het Olympisch jaar 2020 het uithangbord van het Hoeseltse bedrijf TRIXXO. TRIXXO is werkzaam in o.a. de sector van de dienstencheques en uitzendarbeid.

 

Nina Derwael kroonde zich in oktober vorig jaar opnieuw tot wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers. De slogan ‘Going for Gold’ is volgens TRIXXO-eigenaar Luc Jeurissen dan ook niet toevallig gekozen: “Dit jaar staat voor Nina in het teken van de Olympische Spelen in Tokio waar ze voor België één van de grootste medaillekandidaten is. We geloven als dienstenchequebedrijf en HR-groep in jong talent en zien Nina als een hardwerkende, resultaatgerichte jongedame die tegelijk een sympathieke uitstraling heeft. Haar winnaarsmentaliteit matcht met ons DNA en de manier waarop TRIXXO onderneemt. Net als Nina zijn wij razend ambitieus én actief in de drie landsdelen van België.”

 

Om dat laatste te onderstrepen maakt TRIXXO nu ook bekend dat het met de recente overname van All Team Services & AB Clean ook in Brussel een belangrijke speler wordt in de sector van de huishoudhulpen. “Door deze overname komen er in één klap 413 personeelsleden bij, waarvan 400 huishoudhulpen die binnen het dienstenchequesysteem worden ingezet. Zij werken vanuit twee kantoren (Louisalaan in Brussel en de Léon Thédorstraat in Jette). Wij garanderen iedere huishoudhulp minstens het behoud van hun huidig loonpakket”, aldus Jeurissen. Door de overname groeit het aantal huishoudhulpen van TRIXXO in het Brusselse gewest tot meer dan 600. Zowel in Waals Brabant als in Brussel is TRIXXO daarmee één van de grote spelers in de sector. Toch is de honger volgens Jeurissen nog steeds niet gestild: “We zijn permanent op zoek naar nieuwe mensen. Iedereen die interesse heeft in huishoudelijk werk is welkom. Wij zorgen voor de nodige opleidingen en meertalige begeleiding.”

 

De TRIXXO voorman wil ook nog ingaan op de recente sociale onrust binnen de sector. “Sommigen stellen dat onze huishoudhulpen eigenlijk geen structurele tewerkstelling bieden omdat ze gesubsidieerd worden. Wij stellen daar tegenover dat we als één van de belangrijkste bedrijven in de sector bij TRIXXO aan 7.000 huishoudhulpen verspreid over heel België jobgarantie bieden. Bovendien hebben we onze bedrijvigheid verder uitgebreid, waardoor we als groep ook werk bieden aan meer dan 400 werknemers in nieuwe bedrijfstakken en in ondersteunende diensten zoals: zorg, administratie, ICT, artificiële intelligentie, marketing en management. Waarvan opvallend veel jonge mensen, die zo aan het begin van hun carrière een perfecte springplank krijgen naar een mooie loopbaan in diverse sectoren.”, sluit ondernemer Luc Jeurissen af. 

 

Over TRIXXO

Dertien jaar geleden (in 2006) startte ondernemer Luc Jeurissen aan het verhaal van de TRIXXO-groep, met hoofdkantoor in het Limburgse Hoeselt. Na meerdere overnames groeide TRIXXO Home in 2016 uit tot het grootste dienstenchequebedrijf van het land (Vlaanderen en Wallonië). 5 jaar geleden (in 2014) werd TRIXXO Jobs, de uitzendtak van het bedrijf gelanceerd. Ook dit bedrijf gaat met rasse schreden vooruit en telt momenteel zo’n 25 kantoren verspreid over Vlaanderen en Nederland. De TRIXXO- groep bestaat ondertussen uit meer dan zevenduizend medewerkers en is actief in dienstencheques en HR (uitzendarbeid en headhunting).

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis sportnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over inVlaanderen

Alken
30-06-2020

Kom fietsen in Alken


Meer info

inVlaanderen
Gent
30-06-2020

Gent is een levendige stad. Geef niet alleen je ogen de kost, maar laat je volledig onderdompelen


Meer info

inVlaanderen
Kortrijk
30-06-2020

CREATIEVE STAD AAN DE LEIE


Meer info

inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het