STVV onderuit bij KV KortrijkSTVV ging kopje onder in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. Het werd 4-0 na goals van Mboyo, Kagelmacher en Hornby (2x).

De thuisploeg begon het sterkst aan de wedstrijd. Na minder dan een kwartier spelen ontfutselde een gretige Mboyo de bal achterin bij De Bruyn en liet hij doelman Schmidt geen kans, 1-0. 

STVV rechtte daarna de rug en schoof geleidelijk aan op. Kort voor het halfuur had Suzuki een uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar de Japanse spits mikte naast. 

Aan de overzijde was Hornby wel trefzeker. Hij rondde een snelle tegenaanval keurig af en zo stond het 2-0. Kort voor de pauze werd het zelfs 3-0 na een rommelige fase, waarin een schot van Kagelmacher via Hines-Ike binnen ging. 

Weinig beterschap na de pauze. Al was er wel een goede vrije trap van Colombatto. Suzuki kreeg de bal echter niet tussen de palen. Het waren de Kortrijkzanen die de score verder uitdiepten. Hornby dook een rebound binnen, 4-0.

In het slot van de partij botste Colombatto tegen zijn tweede gele kaart aan, waardoor de Kanaries nog een goeie tien minuten met z’n tienen verder moesten. Mboyo scoorde vlak voor affluiten nog een tweede keer, maar die goal werd afgekeurd door de VAR.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  06-10-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over STVV

Sint Truiden
22-10-2019

STVV en Aoki Tokyo ondertekenden een partnership voor de kostuums van het voetbalseizoen 2019-2020. Spelers en staf van STVV zullen voortaan allen in hetzelfde kostuum te bewonderen zijn.√£¬Ä¬źBericht van Aoki√£¬Ä¬ĎAoki focust zich voornamelijk op de lokale community en op sportactiviteiten, vooral in dat laatste. Omdat de visie van STVV overeenstemt met de onze beslisten we de kostuums van dit...


Meer info

STVV
Sint Truiden
22-10-2019

Gisteren nam de STVV-familie afscheid van ex-Kanarie Carlo Vanmarsenille die overleed na een slepende ziekte. Vanmarsenille speelde voor de Kanaries van 1975 tot 1988. In totaal speelde hij 154 officiële wedstrijden voor STVV. De club wenst zijn familie en vrienden veel sterkte toe tijdens deze moeilijk periode. #STVV #RIP #CanaryForever


Meer info

STVV
Sint Truiden
29-09-2019

In een tumultueuze derby speelden STVV en Racing Genk 3-3 gelijk. De Kanaries maakten een 0-3-achterstand goed. De wedstrijd werd wel enkele minuten voor tijd afgefloten op aanraden van de politie, nadat enkele heethoofden in het bezoekersvak de plexi-wand vernielden. Eerder in de tweede helft moest de partij al eens onderbroken worden toen doelman Coucke bekogeld werd door enkele Truiense fans....


Meer info

STVVAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het